Brug fede lamper som en del af indretningen

Brug fede lamper som en del af indretningen

En af de helt store trends inden for boligindretning er at anvende lamper som en del af indretningen. Dette betyder, at mange af lamperne på markedet i dag er mere synlige, markerede og iøjnefaldende. Fede designs, lækre materialer og anderledes faconer er nogle af de ting, som nye lamper bærer præg af. Derfor er det en rigtig god idé at anvende lamper som en del af sin boligindretning, hvis man ønsker at være med på moden. Dette gør, at lamperne bliver en central del af hjemmet i stedet for blot at fungere som et praktisk aspekt til at få belysning.

 

Game bordlampe fra House Doctor

Hvis du er til det klassiske og elegante look, vil bordlampen Game fra House Doctor være ideel. Lampen er af messingbelagt jern, hvilket gør, at den er i en smuk guldfarve – du kan se lampen på billedet. Designet har fokus på enkle linjer, og man kan sige, at lampen er en fortolkning af den ellers så klassiske arkitektlampe. House Doctor er et dansk mærke, som hvert år lancerer to nye kollektioner. Dette betyder, at de altid er med på nutidens trends samt er opdaterede, hvilket Game lampen ligeledes bærer præg af.  

 

Amp Table Lamp fra Normann Copenhagen

Et andet dansk mærke, der har et bud på en iøjefaldende og kreativ lampe, er Norman Copenhagen. En anden populær trend inden for lamper er synlige glødetråde. Dette har Normann Copenhagen været opmærksomme på, og derfor kan du hoppe med på trenden ved at købe den flotte Amp Table Lamp. Bordlampen er i marmor og glas, og den ser derfor yderst elegant ud både tændt og slukket.

 

Hvis du ønsker at anskaffe dig en ny og synlig lampe, som du kan implementere i dit hjem, kan du få et bredt udvalg hos Complet Living. Her er det både muligt at købe produkter fra House Doctor, Normann Copenhagen og mange andre populære brands. Deres hjemmeside er https://www.completliving.dk/, og kvaliteten af produkterne er god.