City midt i stuen

City midt i stuen

For mig er der noget særligt over dansk design. Det går ofte hånd i hånd med bæredygtighed, og det er med til at sikre, at jeg ikke kun bor smukt, men at der også samtidig er sendt en kærlig tanke til miljøet. Efter at være blevet mor, er det endnu mere aktuelt, for jeg vil gerne være med til at værne om den verden, som min lille dreng skal vokse op i leve i.

Lækkert design og økologisk

Jeg var egentlig på udkig efter nogle lækre puder til vores nye sofa, og jeg vidste, det skulle være dem fra Ferm Living, som jeg bare er helt vild med. Designet er elegant og underspillet, og det står perfekt til vores stue. Hos completliving.dk har de jo et stort udvalg fra bl.a. Ferm Living, så det var der, jeg skulle ind og kigge.

Her fandt jeg ganske rigtigt en masse flotte puder, men der var også sengetøj til baby og junior i økologisk bomuld. Lige i de farver, som jeg bare elsker, så der var ingen tvivl om, at der skulle lidt ekstra i indkøbskurven den dag. Det blev til landscape bedding, som jeg bedst kunne lide. Så var der nemlig lidt til os alle sammen, og det kan jeg godt lide.

En rød tråd

Det betyder noget for mig, at der i mit hjem er en rød tråd, når det kommer til design, og at det samtidig har kant. Grafisk smukke ting i alle værelser tiltaler mig rigtig meget, og nu kan jeg nyde godt af det både i stuen, og når jeg putter den lille. Det gør mit hjem til en hyggelig hule, og det er de små ting, der skal stå fremme, der er med til at definere mig og min stil.

Jeg kan nu også se, at der kommer til at stå Ferm Living på børneværelset, og det er helt perfekt.