Et køkkenarmatur ud over det sædvanlige

Et køkkenarmatur ud over det sædvanlige

Jeg har altid ønsket mi et køkken i et tidløst design, men som samtidig skiller sig lidt ud fra alle andre. Der skal være fokus på kvalitet i alle detaljerne, for det skal være det køkken, jeg skal have resten af mit liv. Det er alt, der nu er til overvejelse, for det er vigtigt, at det hele passer sammen, og samtidig så skal min kone og jeg selvfølgelig være enige om, hvordan det skal se ud.

Vi er heldigvis meget enige

Det er noget sjovere at indrette, når du er enige om det meste. Der skal være hvide skabe og sort bordplade samt en sort håndvask, og min kone ar fundet nogle rigtig lotte greb til alle skuffer og skabe, der er gyldne. Det vil give et twist til køkkenet og bestemt bryde med det sorte og det hvide. Jeg foreslog, at vi skulle have et Vola armatur derude, for dem har jeg altid godt kunnet lide, og den var hun heldigvis med på.

På hjemmesiden completvvs.dk fandt jeg så lige det, det skal være. Det er modellen Vola kv1 i farven guld, og det ville stå perfekt til de gyldn greb og skab en spændende helhed og ød tråd i køkkenet. Der gik ikke lang tid, før min kone var lige så overbevist som mig, faktisk var det ved første øjekast, og så var armaturet fundet.

Prisen overraskede

Det var først, da vores indledende begejstring havde lagt sig, at vi også så, at prisen hos completvvs.dk var rigtig lav og med gratis levering. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det ville være så billigt at kæbe et armatur og så endda et fra Vola. Med de priser kunne vi godt se, at der var andre varer, vi skulle bestille hos dem i stedet for de andre steder, vi havde fundet dem, for med det vi sparer, kan vi hurtige komme i gang med at renovere badeværelset også.