Her finder du de bedste armaturer

Her finder du de bedste armaturer

Hvis du skal til at renovere dit køkken eller badeværelse, så skal du også investere i et nyt armatur. Der findes et hav af forskellige armaturer, så det kan godt være svært, at finde ud af, hvad det skal være. Et mærke der laver super flotte armaturer i god kvalitet, er mærket Quooker. Hvis du vil vide mere, så skal du læse med her.

 

Quooker Flex og Quooker Fusion

 

Det vil være en super nem løsning, at investere i et køkkenarmatur fra Quooker. Mærket er kendt for, at der kan komme kogende vand ud af deres armaturer, uden at det kommer fra en elkedel, men altså direkte fra vandhanen. Det er super smart og sparer dig en masse tid. Derudover er mærkets to kendte serier Quooker Flex og Quooker Fusion. Quooker Flex er en super innovativ serie, hvor du altså får en 4-i-1 vandhane, der både kan give koldt, varmt og kogende vand. Samtidig får man også en udtræksslange, som giver mere fleksibilitet, og derudover har produktet en integreret stop-funktion.

 

Quooker Fusion har to forskellige designs, nemlig Fusion Square og Fusion Round. Med Fusion Square får du altså en mere firkantet vandhane og med Fusion Round en mere rund vandhane. Her får du også både koldt, varmt og kogende vand. Det gælder både for produkterne i Flex serien og i Fusion serien, at betjeningsgrebet til det kogende vand er adskilt fra det øvrige betjeningsgreb, så man på ingen måde skal frygte for sin sikkerhed.

 

Innovative armaturer

 

Med armaturer fra Quooker får du altså de mest innovative og smarte armaturer. Du sparer en masse tid, og så findes de i de flotteste designs og den bedste kvalitet. Det er bare med at hoppe ind på completvvs.dk og se det store udvalg fra Quooker, og måske endda investere i et armatur fra Quooker Fusion eller Quooker Flex.