Kogende vand direkte fra hanen

Kogende vand direkte fra hanen

Quooker er det ypperste inden for vandhaner og er et must, hvis man ønsker et smart produkt udført i bedste kvalitet. Det hollandske mærke Quooker er kendt for deres vandhaner med indbygget instant kogende vand funktionen. Dvs. at det nu er slut med at hive den upraktiske elkedel ud fra et skab og vente 5 minutter på kogende vand. Vandet, som kommer direkte fra vandhanen er 94 grader, og der er ingen ventetid. Quooker fås i forskellige modeller, som varierer overordnet i runde og mere kantede designs. Alle vandhanerne er udført i krom eller rustfrit stål, og man lægger straks mærke til den høje kvalitet. Al udvikling og produktion foregår i Holland.

Blandt de mest populære serier findes Fusion-serien og Flex-serien. Fusion-modellerne har en såkaldt 3-i-1-funktion, som giver dig koldt, varmt og kogende vand i én hane. Flex-modellerne er fra den seneste serie og tilbyder nu en 4-i-1-funktion som er koldt, varmt og kogende vand samt en udtrækkelig vandhaneslange, som gør arbejdet mere fleksibelt.

Takket være et patenteret system koster Quooker systemets kogende vand-funktion blot 45 øre i døgnet.

Alle modeller er børnesikret, så sikkerheden i dit hjem forbliver i top.

Quooker har allerede solgt mere end 500.000 vandhaner i hele Europa, og har man først haft et Quooker-produkt i sit hjem, er det svært at forestille sig et uden.

 

9,3 ud af 10 på Trustpilot

Virksomheden Completvvs.dk blev stiftet i 2008 af en mand, hvis familie har været i VVS-branchen i fire generationer. Personalet i virksomheden har derfor den erfaring, det kræver, for at kunne yde den bedste service hver gang.

Completvvs.dk tilbyder prismatch, så du altid kan være sikker på at kunne opnå den absolut bedste pris. Handler du for mere end 1.000 kroner, er der tilmed fri fragt. Den høje service og de skarpe priser er med til, at virksomheden i dag har en Trustpilot score på 9,3 ud af 10 mulige.