Matsort Vola i køkkenet

Matsort Vola i køkkenet

Hvis det er godt nok til Nationalbanken, så er det bestemt også godt nok til mit køkken og mit bad. Jeg snakker selvfølgelig om Vola og de helt fantastiske og flotte armaturer, der har de lidt mindre flatterende navne, nemlig Vola hv1 og kv1 for henholdsvis håndvask og køkken. Det var i hvert fald dem, jeg ville have i vores nye hus.

Byg med stil

Jeg er nok som rigtig mange andre, for jeg kan godt lide den moderne stil, hvor det er sort og hvidt. Klinker, skabe og alt andet er i disse to farver. Det giver et spændende spil, og for mig ødelægger et armatur i skinnende krom disse perfekte linjer. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at dem jeg skulle have, skulle være i matsort.

Jeg fandt dem hos Competvvs, lige dem jeg ville have, og til en god pris. I denne mere moderne udgave, så kommer de også med indbygget vandsparer. Det er en rigtig god feature, der følger med, uden at det har ændret på designet og udseendet. Samme kvalitet – for ja det her er kram – og samme smukke udseende, som Vola altid har været kendt for.

Perfekte begge steder

Det gode ved dansk design er, at du ve, at du samtidig får kvalitet. Designet er bare en del af det, og derfor er danske varer kendt langt ud over landets grænser. Vola er bestemt ingen undtagelse, for her får du et armatur, der er nemt at sætte op, og som bare virker. Ikke bare i dag, men så længe dit køkken og bad består.

Det er selvfølgelig også det, du betaler for, men tro mig, det vil du ikke på nogen måde fortryde, for udseendet alene gør hele forskellen. Den matsorte er i hvert fald helt fantastisk hjemme hos mig, og jeg er glad for, at denne detalje var en, der kom med i mit hjem.