Skab en nordisk indretningsstil med messing

Skab en nordisk indretningsstil med messing

Skab en nordisk indretningsstil med messing

Messing er blevet fast inventar i boligmagasiner og i bloggernes land. Det vrimler med smukke gyldne detaljer i alt fra et skinnende guld-look til den mere matte og brændte messingfarve. Den skønne messing skaber en afslappende og personlig stil med henblik på nordisk minimalisme, hvilket skaber ro og hyggelig stemning i hjemmet. I dette blogindlæg får du gode råd til, hvordan du med messingprodukter fra Ferm Living kan skabe personlig og hyggelig stemning i dit hjem.

 

 

Skab stilen med Ferm Living Office Tray

Ønsker du at skabe en flot nordisk stil med flotte messingelementer? Med Ferm Living Office Tray får du en flot bakke i messing, som kan bruges til både kontoret, men også som dekorationsplatte i stuen eller køkkenet. Bakken er lavet af massiv messing med en mat polering, hvilket gør den holdbar, men også flot og stilren. Hvis du ønsker at bruge bakken på kontoret, kan den bruges til at skabe orden i papirer eller andre kontorting. Hvis du i stedet ønsker at bruge bakken til pynt, kan du for eksempel bruge den som lysholder, hvor du med stearinlys kan skabe en unik lysbakke, som skaber hygge i hjemmet.

 

Se et stort udvalg af messingelementer hos Completliving.dk

Hos Compeltliving kan du se et stort udvalg af messingelementer fra Ferm Living, som kan skabe et nordisk og stilrent look i din boligindretning. Du kan blandt andet købe en flot lysestage med plads til fire lys i en flot og mat messing. Derudover kan du købe en magasinholder med et unikt mønster i et skinnende messingmateriale. Hos Completliving.dk får du altid fri fragt på din ordre, hvorefter du får leveret din ordre inden for blot få hverdage. Hvis du skulle have spørgsmål til produkterne, kan du altid kontakte Completlivings kundeservice og få svar på dine spørgsmål inden for få hverdage.