Smart toilet med fede funktioner

Smart toilet med fede funktioner

Badeværelset er en central del af huset, og dette er der god grund til. Vi bruger nemlig badeværelset flere gange dagligt, både når vi skal på toilet, i bad og gøre os klar. Når badeværelset anvendes så ofte, som det gør, er det ideelt at gøre lidt ekstra ud af rummet, så det bliver en god oplevelse hver gang. Dette kan eventuelt gøres ved at købe et smart toilet, der har fede funktioner inkluderet. Dette er det populære mærke Geberit eksperter i, og hvis du ønsker at få lidt luksus ind i hverdagen, bør du helt sikkert overveje at købe et toilet fra Geberit.

 

Geberit AquaClean 5000 væghængt toilet

Geberit producerer en masse forskellige produkter til badeværelset, og specielt deres serie Geberit AquaClean er populær. Denne serie er lidt udover det sædvanlige, som der kræves af et toilet, og derfor vil deres produkter fra serien gøre din toiletoplevelse mere fornøjelig. Du kan for eksempel købe Geberit AquaClean 5000, som er et væghængt toilet og er afbilledet på billedet. Dette toilet har indbygget douchefunktion, som grundigt vil rengøre dig efter brug. Dette foregår på en fuldstændig behagelig måde, da vandtemperaturen selvfølgelig er kropstemperatur. Derudover vil en lugtudsugningsfunktion starte med det samme, du sætter dig på toiletsædet. På denne måde vil der ikke komme en grim og ubehagelig lugt i rummet, hvilket er særdeles fordelagtigt. Alle funktionerne betjenes let gennem knapperne, som er placeret på siden af toilettet.

 

Som du kan høre, vil du få en oplevelse udover det sædvanlige, hvis du vælger at købe ovenstående toilet. Geberit tilbyder selvfølgelig en lang række andre toiletter, og du vil derfor være sikker på at finde et toilet, som falder i din smag og opfylder dine behov. Du finder et bredt udvalg af produkterne her, hvis du ønsker at implementere et smart toilet til dit badeværelse.