Smukke glas til hverdag og fest

Smukke glas til hverdag og fest

Jeg har fundet de glas, jeg gerne vil have. Bare navnet, Crispy Highball, er fantastisk, og ja, de er lige så smukke og funktionelle, som navnet antyder. Designeren bag er i øvrigt dansk og hedder Frederik Bagger. Han står bag hele Crispy serien, som består af mange forskellige glas til et smukt pyntet bord.

En gave til mig selv hver måned

Hver måned må jeg give mig selv en gave. Det er noget, jeg har aftalt med mig selv, efter jeg faldt for de her Frederik Bagger glas. Så vil der ikke gå lang tid, før jeg har nok til, at de kan bruges til alle gæster, der kommer på besøg. Og de kan stå i vitrinen med glaslåger og pynte, når de ikke lige er i brug, for vises frem, det skal de. Det fortjener smukt design, og de her hører til denne kategori.

Hos Completliving har de ikke kun Crispy serien fra Frederik Bagger, men også rigtig meget andet lækkert design. Det er svært at holde sig til en gave til mig om måneden, og jeg har næsten overholdt reglen hver måned. Men til gengæld har jeg til gode penge fundet mange smukke ting, der bringer mi glæde i hverdagen, og det er bestemt også her, jeg finder gaver til andre også.

Glas, der kan bruges

En anden god ting ved denne serie er, at det er krystalglas. De er dog uden bly, så den del slipper du helt for. Det gør, at du kan bruge dem til alt, og selv en tur i opvaskemaskinen kan de tåle. Det sidste er jeg rigtig glad for, for jeg kunne lige i ånden se mig selv vaske dem alle af i hånden. Med dem alle tænker jeg mere på fremtiden, hvor jeg også har dem som vinglas og mindre glas til vand og drinks.