Stilfuldt hjemmekontor

Stilfuldt hjemmekontor

Ved siden af vores stuer ligger der et ekstra lille værelse, og der har vi selvfølgelig kontor. Der er plads til en reol med bøger og et skrivebord. Vi har et gammelt, smukt et i mørkt træ, som giver rummet karakter, men jeg har længe syntes, at der manglede noget. Lige det ekstra pift, der gør, at det bliver en endnu større fornøjelse at trække sig tilbage, læse lidt og lade op.

Noget til de små ting

Det er altid rart lige at have noget at skrive med og på indenfor rækkevidde, og som regel er der altid et par andre småting, der hører sig hjemme på et skrivebord, men som nemt får det til at se rodet ud. Kommer det bare ned  en skuffe, så glemmer man som regel at om det i en længere periode, så derfor ville jeg gerne tilføre lige dette rum lidt mere.

Det med indretningen betyder meget for mig, og for tiden er jeg helt vild med Ferm Living, som for mig rammer alt det, der er nordisk stil, og som ikke kun passer godt med hinanden, men også med det, du ellers finder i moderne, danske hjem. Design har dog som regel den ulempe, at det koster, men det er der heldigvis også råd for.

Onlineshopping til gode priser

Jeg fandt det perfekte office tray fra Ferm Living på competliving.dk. Det er ikke for stort, det har en tilpas høj kant, og så er det i mat messing. Jeg kan lige se det stå på skrivebordet, hvor man udefra ikke kan se, om der ligger noget i det eller ej. Det vil bare se smukt ud og samtidig være perfekt funktionelt i kontoret.

Til de priser, der er hos completliving.dk, så får jeg heller ikke dårlig samvittighed over at købe lækre ting til hjemmet, for det er der mere end råd til.