Vola sikrer et stilfuldt og moderne køkken

Vola sikrer et stilfuldt og moderne køkken

Damixa, Børma og Duravit – vi kender alle de klassiske mærker, der i årevis har leveret kvalitetsarmaturer til de fleste danske hjem. I denne artikel er fokus dog på et alternativt brand, som i disse år vinder indpas hos flere husstande rundt omkring i Danmark; nemlig Vola. 

Blandt de bedste inden for køkkenarmaturer

Vola lyder eksotisk, men bare rolig – folkene bag er kendt for deres evne til at producere ufatteligt stilrene, diskrete og alligevel helt unikke armaturer til køkken og bad. Særligt inden for løsninger til det moderne køkken har Vola vist sit værd med den populære serie KV1, som omfatter en række af de mest prominente og nutidige modeller, markedet har set.

Går du med planer om at renovere dit køkken eller måske bygge helt nyt, går du ikke galt i byen med et køkkenarmatur fra Vola. Her er det ikke kun kvaliteten, som er i top. Du får ligeledes en ganske moderne stil, der kombinerer det funktionelle og pragmatiske look med et elegant pift, der virkelig giver kant og charme. Prisen er desuden ganske tilforladelig, hvorfor du på ingen måde springer budgettet, hvis du beslutter dig for at gå med Vola til dit køkken. Find serien Vola KV1 her, hvor du får gratis fragt, hvis du køber for 1.000 kr. 

Også førende inden for løsninger til badeværelset

Er det snarere hele hjemmet, der står for tur, kan du i forbindelse hermed overveje også at investere i Volas formidable løsninger inden for håndvaskarmaturer til badeværelset – fx serien HV1. Kvaliteten er den samme, og designet er ligeledes nytænkende og tidløst. Du får med andre ord rigtig meget for pengene, og du skal ligeledes ikke bekymre dig om at skulle skifte armatur lige foreløbig – Vola er nemlig anerkendt for at have en utrolig holdbarhed. Produkterne er nemlig designet til at kunne klare lidt af hvert i en travl hverdag.